Hajdú Péter megfenyegette Puzsért

  612

  fc50c0ef7e41c11a94930007a4a6d07f

  – Kedves Puzsér Róbert! Ismét posztoltál rólam – így megy ez lassan 4 éve – s, bár eddig nem nagyon válaszoltam, most ismét megteszem, hiszen a számomra jogerősen megítélt 200 ezer forintot és kamatait nagyon várják az 1. számú Gyermekgyógyászati Klinika lakói és te még mindig nem fizetted ki! – kezdte nyílt levelét a showman, és folytatta.

  – Rossz hírem van számodra, hiába fordulsz a Kúriához vagy mész Strassburgba, egyik sem halasztó hatályú, ezért fizetned kell, ellenkező esetben végrehajtást fogok kérni ellened! Legfrissebb posztodban azt mondod, hogy beperelsz, mert azt írtam rólad, hogy büntetett előéletű vagy és ez nem igaz. Robi! Tisztelettel szeretnélek emlékeztetni, hogy 2012. október 12-én a Pesti Központi Kerületi Biróság téged jogerősen elítélt egy büntetőügyben. A nyilvános tárgyalásunkról készült jegyzőkönyv ezen részét közzéteszem, ha esetleg elfelejtetted volna, hogy büntetőjogilag azóta bűntetett előéletű vagy – érvelt Hajdú, aki meg is mutatta a kérdéses okiratot.

  – A jegyzőkönyv többi részét kitakartam, mert ebben a vagyoni helyzetedről is szó esik, s ellentétben veled én nem szeretek mások zsebében turkálni. Kedves Robi! Ismételten kérlek, hogy utald el a jogerősen megítélt 200 ezer forintot, mert szeretném átadni a gyermekklinikának! S ha megengeded két dologra szeretnélek megkérni: 1. Ne hazudj! 2. Végre kopj le rólam! Üdvözlettel: Hajdú Péter – írta és ebben minden benne volt.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK