Hosszú Katinka kitálalt válásáról! Részletek!

357
Katinka hívásaira sem reagál

Válásáról és az azt követő időszakról mesélt Hosszú Katinka a Nők Lapjának adott interjújában.

A válás után kialakult káosz elől menekülve Katinka három hónapra Los Angelesbe költözött, hogy a munkára tudjon koncentrálni, illetve tisztázhassa magában a történteket.

Tudtam azt, hogy innentől nekem időre van szükségem, hogy összekapjam magam. Ha örvénybe kerül az ember, és kapkodni kezd, csak belegabalyodik. Az egyetlen kiút, ha hagyja magát lerántani a mélységig, és onnan más irányba elrúgja magát. Ezt tettem. Mi más választásom volt?” – mondta a lapnak.

hosszu-katinka-delfin-1
itt még boldog pár voltak

Kapcsolata Shane Tusuppal nem csak emberi, de szakmai és üzleti is volt, ami most különösen nehézzé teszi, hogy kibogozzák a szálakat. Bár a történtekről még nem szeret beszélni, de a tervei között szerepel, hogy egyszer leírja az egész történetet. Mindezek ellenére nem élte meg kudarcként házassága felbomlását, sőt, úgy érzi, a házasság és a válás is hozzáadott valamit, amitől több lett.

„Láttam néhány birkózóversenyt, és nagyon tetszett, amikor egy birkózó még a levegőben visszafogott, és mire földet értek, már ő volt felül. Ez nagy tanulság, a legreménytelenebb helyzeteket is képesek lehetünk a magunk javára fordítani, ha nem a menekülést, hanem a lehetőséget keressük” – mondta a Nők lapjának.

HOZZÁSZÓLÁSOK