Az énekesnő először mesélt a szakításról.

Janicsák Veca gyermekének apja most is aktívan részt vesz a lánya életében, de mint korábban, így most sem szeretne többet elárulni róla az énekesnő. Emma másfél éves, és állítólag nem vette észre a változást, semmit nem érzékel a szakításból.

“Nem állítom, hogy könnyű volt, de elsősorban édesanya vagyok, nekem azt kell szem előtt tartanom, hogy mi a legjobb a kislányomnak” – mondta az énekesnő a Storynak, az okokról semmit nem akart elárulni.

Janicsak Veca
Janicsak Veca kislányával

Janicsák Veca másfél hónapja…

Másfél hónapja még úgy tűnt, minden rendben van, akkor így beszélt a kapcsolatról: “Minden a legnagyobb rendben van köztünk. Hogy mindig ezt találgatják, annak az az oka, hogy Ábel nem közszereplő, és én nagyon vigyázok rá és a kislányomra is. Tudom, mit vállaltam azzal, hogy énekesnő leszek, de őket nem akarom belekeverni. Nem rejtegetem Ábelt, de nyilvános eseményekre általában nem megyünk közösen.”

Az énekesnő elmondta, hogy bár nem volt könnyű meghozni a döntést, szerencsésnek érzi magát, hiszen Emma édesapja még mindig a legjobb barátja, akivel semmilyen vita nem volt köztük, így a továbbiakban is közösen tudják nevelni a kislányukat. Habár az elválás nehéz volt, úgy érzi, nem állt meg az élet.

Janicsák Veca szerint nem állt meg az élet

– Nem dőlt össze a világ. Mindig is erős nő voltam, amióta pedig édesanya vagyok, ez csak fokozódott. Itt van Emma, itt mosolyog mellettem, már csak ezért sem tehetném meg, hogy sajnáltatom magam – mondta a lapnak.