Jöhet a Vajna-baba – Timi elárulta, hogyan

  931

  Timi tudja, hogy sürgeti őket az idő, de szeretné, ha Andy-vel együtt nevelhetné fel közös gyermeküket – mondta el Vajna felesége a Best Magazinnak.

  Az első bébit a producerné két éven belül tervezi, addig pedig dolgoznak és élvezik az életet és egymást férjével. Timi tudja, hogy sürgeti őket az idő, de valószínűleg orvosi segítséggel jön majd világra a várva várt Vajna-baba.

  “Tudom, hogy sürget az idő, elsősorban a férjemet, de ez a két év szerintünk még belefér. Akkor mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, lehet, hogy orvosi segítséggel. És bevallom, nagyon örülnék egy kislánynak. (…) Tisztában vagyok vele, hogy nem fogunk még 40-50 évet lehúzni egymás mellett, de ez a mi sorsunk, valamiért későn kellett találkoznunk ebben az életben. Talán kegyetlenül hangzik, de nincs mit titkolni ezen. (…) Szeretném, ha Andy sokáig velem maradna, s együtt nevelhetnénk fel a gyermekünket” – mondta el Timi a magazinnak, aki szerint a jóslataiból eddig még minden valóra vált.

  Korábban Timi a Hello! magazin nyitórendezvényén újságolta el, hogy Andyvel készen állnak a gyermekvállalásra. – Most vagyunk második éve házasok, és hamarosan eljön az idő, hogy megérkezzen a baba. Pár éven belül biztos, hogy gyermekünk lesz – mesélte akkor Timi.

  HOZZÁSZÓLÁSOK