Kibelezték a meleg modellt?

  2299

  A Mojave-sivatagban találtak rá annak a modellnek a testére, aki még tavaly nyáron tűnt el, mialatt Las Vegasból tartott hazafelé Los Angelesbe. Ryan Singleton holttesttét véletlenül vette észre két futó, a testből a belső szervek hiányoztak. A nyomozók szerint állatok tépték ki a belső szerveit, családja azonban ezt nem hiszi el.

   

   

  ryan singleton

   

  A homoszexualitását nyíltan vállaló modell autója lerobbant útközben. Egy autópálya-dolgozó még találkozott vele, mikor segített neki eljutni egy közeli boltba, ahonnan tudott segítséget hívni. Mire az ismerőse megérkezett, hogy segítsen neki, már sehol sem találta Ryan Singletont, akinek testét csak két és fél hónappal az eltűnése után találták meg, néhány kilométerre attól a helytől, ahonnan segítséget hívott.

  A férfi testéből hiányoztak a belső szervek, a hivatalos magyarázat szerint a szerveit állatok tépték ki, a család azonban ezt nem hiszi el. A szülők továbbra is kétségek között élnek, és nagyon szeretnék tudni, hogy ki, és miért végzett a fiukkal, hogy így találjanak megnyugvást.

  HOZZÁSZÓLÁSOK