Kiderült az igazság! Ezért volt igazából rács mögött VV Krisztián

  1621

  Eddig valamiért nem igazán lett feszegetve az a kérdés, hogy VV Krisztián milyen módon jutott odáig, hogy rideg rácsok között kelljen élveznie a rendőrség vendégszeretetét.

  A mamája beköltözéskor szűkszavúan annyit volt hajlandó mondani, hogy fia önvédelem miatt került oda, ahova és egyébként is büszke, mert Krisztián csak megvédte magát, amit ő teljes megértéssel fogad. Anélkül, hogy meg szeretnénk sérteni egy büszke édesanya érzéseit, minden különösebb kommentár nélkül hadd idézzünk egy korábban e témában született beszámolóból. A kezdő betűk ne zavarjanak meg senkit, egy kis gondolkodás után eléggé könnyen beazonosítható lesz, hogy vajon melyik résztvevő is lehetett a VV8 rosszfiúja. Annyit segítünk azért, hogy az első és a másodrendű jelzővel illetett legények, valójában testvérek.

   

   

  Gázpisztoly, húsvágóbárd, vascső is előkerült a hatvani Tescónál, amikor többen egymásnak estek.

  A Hatvani Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt folytatott nyomozást B. B. I. rendű, B. K. II. rendű és Ö. S. III. rendű gyanúsítottak ellen.

  Az I. rendű és II. rendű gyanúsított egy korábbi nézeteltérés miatt megjelent a hatvani Tesco parkolójában, ahol az I. rendű gyanúsított 4 lövést adott le gázpisztolyából a III. rendű gyanúsítottra, miközben a II. rendű gyanúsított egy vascsővel a kezében indult szintén a III. rendű gyanúsított felé. Ezután autóikba szálltak és a lövöldözés után nem sokkal a hatvani vasúti felüljáró hídján lévő körforgalomban összetalálkoztak. Itt a III. rendű gyanúsított kiszállt a kocsijából, az I. rendű gyanúsított által vezetett gépjárműhöz ment, ahol a vezetőoldali ajtót kinyitotta és egy húsvágó bárddal az I. rendű gyanúsított felé sújtott.

  Az ütés az I. rendű gyanúsított bal kezének tenyerét érte, amelynek következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a maradandó fogyatékosság sem zárható ki.

  Az Egri Járásbíróság nyomozási bírája mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte.

   

  Egy nap van még a párbajig, tegnap állást is mutattak. 64,53% – 35,47% Valaki markánsan elhúzott, a látottak alapján el is dőlt a párbaj. Persze elméletben nem lehet még sejteni, hogy ki van a nagyobb szám alatt, de az egészen bizonyos, hogy itt már bármi történhet, az állás nem fog jelentősen megváltozni. Valakit nagyságrendekkel jobban ki akarnak szavazni a nézők. A két párbajozó szimpatizánsai persze meg vannak győződve, hogy az ő választottjuk áll az élen. Még egy kicsit kell csak várnunk és az egyik oldal bizony alaposan csalatkozni fog.

   

  Nyomj te is egy megosztást!

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK