Kikészült a rajongoktól Justin Bieber új szerelme

  1561

  Legalábbis ő maga ezt állítja, noha az Instagarm-oldalán szívesen modellkedik egy kicsit.

  De kezdjük az elejéről. Két nappal ezelőtt Justin Bieber kiposztolta ezt a képet, és melléírta: „Úristen, ki ez a lány?”

  A 47,3 millió Bieber-rajongó pedig akcióba lendült és rekord sebességgel megtalálta Cindy Kimberlyt, akinek ezzel megváltozott az élete. Gyakorlatilag 24 óra alatt feltörték a Twitter-oldalát, amit korábban inaktívvá tett, a régi tumblr oldalának URL-jét pedig ellopták, és használni kezdték. Ismerősei szerint a lány gyakorlatilag kisebb idegösszeomlást kapott attól, hogy üldözni kezdték a Bieber-rajongók, no meg maga Justin Bieber.

  Korábban is sokszor akarták már lecsapni Justin Biebert, és ez a mostani eset sem kivétel. Miközben gyakorlatilag egy civil lányt kitett mindenféle zaklatásnak, már úgy tűnik, hogy a 21 éves énekest nem is érdekli a történet.

  Ahogyan a Hollywood life összerakta a történetet, Justin Bieber tulajdonképpen egyfajta bosszúból posztolta Cindy Kimberly fotóját, miután az énekes megtudta: exe, Selena Gomez a tinikedvenc One Direction fiúcsapat egyik tagjával jár.

  1

  „Justin Bieber féltékenységből a szokásos módszert választotta, és elkezdett más nőkről képeket kitenni és közös fotókat posztolni a közösségi oldalán” – mondta a riporter.

  Azelőtt két nappal, hogy Cindy Kimberlyre rászabadította volna az embereket, Justin Bieber még Selena Gomezzel közös régi képet osztott meg a rajongókkal.

  Két hete pedig szerenádot adott az énekesnőnek a Montage Beverly Hills hotelben, mielőtt arról beszélt az Ellen show-ban, hogy szerinte van esélyük még a közös jövőre.

  Aztán csalódottságában az első Selenához hasonló lányt levadászta a netről.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK