Király L. Norbi gyorsan hajtott. Felháborodott. Rajongói, ellene fordultak!

  455

  Gyorshajtáson kapták Norbit. Az énekes erre felháborodott posztban reagált – arra viszont valószínűleg nem számított, hogy rajongói nem az ő pártját fogják majd.

  Valószínűleg kétszer is meggondolja ezek után Király L. Norbi, hogy kitegyen-e egy felháborodott posztot a Facebookra, vagy sem. A közelmúltban ugyanis megbüntették gyorshajtás miatt – szerinte azonban (ezúttal) átverés áldozata lett. A rajongók azonban másképp látják a dolgot.

  Király l norbi a baleseti kórházban
  Király l norbi a baleseti kórházban

  “Legutóbbi fellépésünk során szintén megszegtük a sebességhatárt… a büntetéseket megszoktam, ilyenkor csak azon gondolkodom hogy a semmirekellő aki áll a háromlábú mögött hogy nem köpi magát szembe mikor tükörbe néz…. ráadásul úgy hogy az autón rossz a turbó 170 nél többet nem is megy a kocsi… érdekes módon 189 el trafiztak le!!! Nagyon kíváncsi lennék ezekre az új mindent tudó trafi sz*rokra hányunkat fognak átb*szni és minél több pénzt így lehúzni rólunk!” – írta. A kommentelők többsége azonban nem ment el szótlanul amellett, hogy eleve nem kellene száguldoznia az énekesnek.

  “Az, hogy a rendőröket semmirekellőzi, mikor 190-el (állítása szerint csak 170-el) megy, azért kicsit durva. Én szeretem Norbit, de ez betette a kiskaput nálam!” – írja az egyik Facebookozó. “Csalódtam benned nagyot! A sebességet képzeld még Neked is be kell tartani! És még Te vagy megsértődve hogy bemértek….. 170 vagy 189 mindegy, fizesd meg az árát!” – teszi hozzá egy másik rajongó. “Nem kell annyi haknit bevállalni, hogy felelőtlenül 190-el kelljen száguldozni, hogy odaérjenek az egyikről a másikra…” “Azért, mert “celeb” vagy, a szabályok rád is vonatkoznak!!!” A poszt alatt gyakorlatilag csak elvétve lehet olyan hozzászólást találni, ami Norbit védené…

  HOZZÁSZÓLÁSOK