Király Viktor tarolt Amerikában! VIDEÓVAL!

  670

  Király Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón. Most megnézheti, hogyan szerepelt a világsztár zsűri előtt!

  Király Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón, és bár azt nem árulhatta el, hogyan szerepelt, az nem lehetett véletlen, hogy Gwen Stefani bőszen dícsérte énekesünket.

  Király Viktor az előválogatón Marvin Gaye What’s Going On című dalát énekelte el, ami mind a négy zsűritagnál osztatlan sikert aratott és mind a négyen őt szerették volna a csapatukban tudni. Elsőként Adam Levine, a Maroon 5 zenekar frontembere fordult meg, majd sorra a többiek: Blake Shelton, Pharrell Williams és Gwen Stefani.

  A négy világsztár a The Voice 9. évadában egymásra licitált, hogy Viktor őt válassza. Adam Levine állva tapsolt, Gwen Stefani pedig a színpadon fogott kezett Viktorral, és közölte vele, hogy mivel ő az egyetlen nő a zsűriben, ezért dupla ereje van. Blake Shelton is beszállt a licitálásba, szerinte az idei évad végén, ezek lesz az újságok címlapjain: “The Victor of The Voice”. Pharrell pedig azt méltatta, hogy nem csak a tökéletes hangját hallotta Viktornak, de érezte a személyiségét is a dalban és az előadásában.

  Király Viktor végül az őt elsőként választó Adam Levinet és csapatát választotta. Az énekes Facebook-oldalán angol és magyar nyelven is megköszönte mindenkinek a támogatást.

  HOZZÁSZÓLÁSOK