Könnye­kig ha­tó­dott lánya aján­dé­ká­tól Hajas, a sztár­fod­rász – Fotó

  1404

  Ma ün­nepli 60. szü­le­tés­nap­ját a sztá­rok ked­venc fod­rá­sza Hajas László. Lánya egy fan­tasz­ti­kus meg­le­pe­tés­sel ké­szült a kerek év­for­du­lóra, ami­től a mes­ter­fod­rász kis híján el­sírta magát.

  Születésnapi köszöntések százai árasztották el Hajas László Facebook oldalát ma reggel. A már 60. születésnapját ünneplő mesterfodrászazonban már tegnap este megkapta azt az ajándékot, amire biztos, hogy egész életében emlékezni fog!

  Hajast lánya, Orsolya egy egészen szívhez szóló meglepetéssel köszöntötte, amiből egyből kiderül, hogy apa és lánya között kivételesen szoros a kapcsolat. A kreatív ajándék egy kettejük közös fotójából készített óriásplakát volt, amit a következő felirat díszített: “Boldog Születésnapot Apuci! Szeretlek!”

  Hát kell ennél több egy apának?

  A könnyekig hatódott hajszobrász a  Ripost-nak mesélte el a pillanatot, amikor leleplezték előtte a plakátot:

  “Dávid fiam vitt el tegnap este ahhoz az útszakaszhoz, ahol az óriásplakát áll, hiszen ő be volt avatva. Orsi lányom nem volt velünk, így nem láthatta az arckifejezésem. Pedig majdnem elsírtam magam!”

  – vallotta be a sztárfodrász, akinek sok hazai sztár is legszebb frizuráját köszönheti.

  Hajas meghatottságában azonnal posztolta is a plakátról készült fotókat a Facebookra, az egyedi ajándék pedig a kommentelők között is osztatlan sikert aratott. Több sztár, köztük az éppen Amerikában nyaraló Rubint Réka, Joshi Barat, vagy Bangó Margit is gratulált Lacinak a kerek évfordulóhoz és a felejthetetlen meglepetéshez.

   

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK