Kulcsár Edina kiakadt a férfiakra

  881

  November közepén robbant a hír, hogy Kulcsár Edina hat év utánszakított vőlegényével. Az Aktív műsorvezetője hiába kezdett  új életetazóta, a múltjától egyelőre nem tud szabadulni.

  Egyik rajongója árulta el neki, hogy egykori szerelme nem sokat szomorkodott, egy új nő oldalán máris megtalálta a boldogságot.

  Edina muszáj részvétemet kifejeznem, hogy az exed, milyen nővel állt össze utánad. Tegnap posztolták ki, hogy együtt vannak.

  “Ne is haragudj, de szánalmas, hogy egy ilyen szinten csodaszép nő után, mint te, összeállt egy ekkora k****val, aki ráadásul a nyomodba se ér” – fejtette ki kemény véleményét a modell egyik követője,akinek hozzászólását a 2014-es Miss World Hungary nem hagyta szó nélkül.

  620x0

  Én le vagyok tiltva az oldaláról, így nem látom, viszont állandóan, mind az ismerősök, mind pedig ismeretlenek írnak miatta nekem! Erről is hallottam, de a csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án a születésnapomon tették ki az első közös képüket! Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják!

  “És a kisebbségi komplexusról ne is beszéljünk” – csattant fel dühösen az egykori szépségkirálynő, majd  elegánsan sok boldogságot kívánt korábbi szerelmének.

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK