Liptai Claudia csodást hírt osztott meg rajongóival

  347

  A TV2 sztárja tavaly szeretett bele a cukrászmesterbe, akinél elkezdte kitanulni az édességkészítés mesterségét. Ám nem csak a gyakorlat lett édes, de a magánélet is, Claudia és Ádám hamar egymásra találtak.

  8ff50f1d5aad08fa1140420a4d217e06

  Most újra hiszem, hogy talán nekem is jár a boldogság – bizakodott még egészen a kapcsolat elején Liptai Claudia, bár többen féltették ettől a kapcsolattól, de legalább ugyanennyien szurkoltak neki, hogy végre összejöjjön neki egy igazán boldog szerelem.

  – Nagyon remélem, hogy ez a kapcsolat most már életem végéig tart – mondta alig egy hónappal később, így látható volt, Claudia számára Ádám az a férfi, akitől nem csak a boldogságot és az elismerést, de a biztonságot is megkaphatja.

  Egy nőnek pedig talán ez a legfontosabb tényező, így szinte magától értetődővé vált, hogy ő az a férfi, akit szeretne megajándékozni egy közös gyermekkel.

  0640e2155370c8d9944af69fd827baa4 (1)

  Az esküvő még várat magára

  – Már nincs bennem az a vibrálás, mint korábban, ezt én is észrevettem magamon – árulta el. – Nyugodt vagyok, ami köszönhető annak, hogy most minden rendben van körülöttem.

  Még akkor is, ha a múlt heti hot! magazinban kijelentette, az esküvő még várat magára, most kiderült, valóban egy sokkal fontosabb és szebb feladat előtt állnak, mint megszervezni egy ceremóniát és egy lakodalmat.

  e8d8e8df2fc613e674eb07d7f83ec9c6

  A nagy hírt eddig titkolták a szerelmesek, ám a szemfüles ismerősöknek feltűnhetett, hogy valami megváltozott Claudia életében.

  – Mostanában Claunak feltűnően jó kedve volt, sokszor mosolygott sejtelmesen maga elé, vidám volt, ám amikor rákérdeztünk az öröm okára, csak annyit reagált, hogy jó kedve van. De az többeknek feltűnt, az utóbbi hetekben nem fogyasztott alkoholt, pedig szeretett a vacsorához meginni egy-egy pohár bort – árulta el egy barátnője.

  Bízott a második gyerekben

  Sokáig úgy tűnt, Liptai Claudia kislánya, Panka egyke marad. Igaz, a TV2 műsorvezetője 2011. februárjában a Mokka Habbal című műsorban egy a népesedéscsökkentésről szóló riportban alaposan meglepte a nézőket.

  –  A kicsi gyerek frissen tart, én ebben reménykedem, úgyhogy a második gyerekemet is meg fogom szülni, kicsit később, de akkor legalább adok a demográfiának még egy számot – jelentette ki akkor Claudia, ám sokáig úgy tűnt, a második gyermek örök álom marad az egyébként egykeként felnövő műsorvezetőnek.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK