Liptai Claudia őszinte vallomása: Ilyen a kapcsolat férje és Gesztesi között

534

Azt gondolhatnánk, nincs is annál kínosabb szituáció, mint amikor a volt és a jelenlegi férj kénytelen egy térben tartózkodni. Ám Liptai Claudia családjában ez nem így van.

Korábban mi is írtunk róla, hogy míg Gesztesi Károly, Liptai Claudia volt férje a Sztárban Sztár egyik versenyzője, addig Claudia a műsor zsűritagja lett. Többen aggódtak amiatt, hogy konfliktus lesz a két fél között, ám ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna. Claudia nem csak akkor, amikor forog a kamera, de kamerán kívül is szeretettel és tisztelettel beszél volt férjéről, elismeri tehetségét. Nem csak Claudia Gesztesivel közös lánya, Panka, de még jelenlegi férje, Pataki Ádám is a stúdióban szurkolt Gesztesinek. Claudia még egy közös fotót is kért volt férjével a szünetben.

Claudiának is Gesztesinek fontos, hogy jól kijöjjenek egymással, hiszen közösen nevelik lányukat, Pankát. De nem csak a trió, hanem Ádám és Gesztesi viszonya is példaértékű minden, hasonló helyzetben levő család számára: „Nagyon jó kapcsolatban vannak, jelenlegi férjemet, Ádámot hívja a volt férjem, ha valamit szeretne velem megbeszélni, tudja, őt mindig eléri” – nyilatkozta Claudia a Borsnak.

Úgy tűnik, a Sztárban Sztár nemcsak a vasárnap este legnézettebb műsora, de a családokat is egyesíti.

HOZZÁSZÓLÁSOK