“Meg lehetett volna menteni Bobbi Kristina Brown életét!”

  351
  Bobbi Kristina Brown attending the "Sparkle" World Premiere held at Grauman's Chinese Theatre, Hollywood, California on August 16, 2012.

  Meg lehetett volna menteni Bobbi Kristina Brown életét – állítja a Radar Online-nak a magát doktornak nevező Jollie Harris, akit a lap információi szerint annak idején a lány családja bérelt fel. Így találkozhatott a spirituális gyógyító Whitney Houston haldokló lányával az utolsó napjaiban.

  20150323premiere-of-tristar-pictures-sparkle

  Véleményem szerint őt elaltatták. Senkinek sem kell úgy elhagynia a Földet, mint ahogyan Bobbi Kristina hercegnő tette. Ez embertelen volt– fejtette ki véleményét Harris. Azt mondták, kómában van, de én észrevettem, hogy nincs, hiszen a motoros készségei működtek. Isten mutatott nekem egy képet, amelyen Bobbi Kristina felállt, újra járni kezdett, és visszament a színpadra– magyarázta a gyógyító. A néhai Whitney Houston amerikai énekesnő lánya, Bobbi Kristina Brown életének huszonharmadik évében, július 26-án hunyt el fél évvel azután, hogy eszméletlenül találták a fürdőkádjában.

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK