Mi történt Várkonyi Andrea szőke fürtjeivel?- FOTÓ

  1091

  A TV2 csi­nos hír­adósa hét­főn meg­le­pően új kül­ső­vel kö­szön­tötte a né­ző­ket.
  A csi­nos sztár­anyuka haja annyit nőtt az el­múlt pár nap­ban, hogy azt már kép­te­len­ség a ter­mé­szet tör­vé­nye­i­vel ma­gya­rázni.

  Várkonyi Andreát vállig érő, elegáns szőke fürtökkel szokhattuk meg aTV2 képernyőjén, hiszen már évek óta hasonló külsővel köszönti a nézőket estéről estére a Tények szép híradósa.A népszerű rádiós, Bochkor Gábor felesége  még a múlt héten is lágy loknikkal ült be a műsorvezetői székbe, Andinak pedig különösen jól áll ez a kifinomult és elegáns stílus. Mégis lecserélte.

   

  620x0 (1)

  Hiszen hétfő este már egy egészen más Várkonyi Andreát láthattunk a képernyőn, a szép sztáranyuka izgalmas átalakulására pedig alaposan rá is csodálkoztunk!
  Andi szőke fürtjei ugyanis mindössze néhány nap alatt annyit nőttek, hogyerre eddig csak Zimány Linda haja volt képes, persze az sem a természetnek köszönhetően. Valószínűleg a híradós merész újítása is egy hajhosszabbítás eredménye. Az egyenes és pár árnyalattal világosabb hosszú tincsek egyébként remekül állnak Andinak, aki dögös tűzpiros ruhájával csak még nőcisebbé teszi az összhatást.

  Vajon Bocsi is odavan dögös felesége hosszú szőke tincseiért?

   

  620x0 (2)

  HOZZÁSZÓLÁSOK