Miért találkozgat külön élő férjével Lilu?

  861

  Úgy tűnik, helyreállhat a béke Lilu és férje között. Eleinte gyermekük miatt tartották a kapcsolatot, de mostanában egyre több időt töltenek együtt.

  113254[1]

   

  Még van remény, hogy Lilu újra boldog legyen a férje oldalán. A Bors úgy tudja, a műsorvezető és a konkurens csatornánál producerként dolgozó Árva László keményen dolgozik azon, hogy helyrehozza a házasságát – írta a bors.

  A TV2 folyosóin jó ideje hallani, hogy rendeződni látszik a tévés szakember magánélete, s egy ismerősétől megtudtuk: valóban jelentős változás állt be a házaspár kapcsolatában az elmúlt hetekben.

  – Egyre gyakrabban töltik hármasban a hétvégéket. Mindkettejük számára a kezdetektől fogva az volt a legfontosabb, hogy a kisfiúk minél kevesebbet érezzen a problémákból, de úgy tűnik, ma már nem csupán Dávid miatt töltik együtt az időt. Laci alkalmanként már otthon is alszik a családjával – tudtunk meg informátorunktól.

  Az év elején derült ki, hogy a műsorvezető férje közel tíz év után elköltözött a családi fészekből. Akkor már hónapok óta pletykálták, hogy Liluék házassága megromlott, aminek látható jele is volt: a csinos anyuka csontsoványra fogyott.

  A szakítás után fény derült arra, hogy valószínűleg féltékenység mérgezte kapcsolatukat, miután a producert összeboronálták egy énekesnővel.

  – Sokat segített a békülés folyamatában, hogy mindketten megbizonyosodtak róla, egyikük életében sincs harmadik fél. Nem véletlenül nem kapkodták el a válást – Lilu a jegygyűrűjét sem vette le –, hiszen a szétköltözés ténye mellett minden csak szóbeszéd volt. Most úgy tűnik, sok félreértést sikerült tisztázniuk, és a parázs, amely sohasem hunyt ki közöttük, újra lángra lobbanhat – véli a bennfentes.

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK