Milliókért harcol Gregor Bernadett volt férjével! Részletek!

554
Szily Nóra, Gregor Bernadett interjú

Budapest — Fura helyzetbe hozta az élet Gregor Bernadettet (46)! A színésznő egy héttel azután, hogy hivatalosan véget ért a házassága Szarvas Attila (43) színművésszel, együtt szerepel a TV2 Sztárok és párok műsorának csütörtök esti első adásában.

Rááadásul boldog házaspárként, hiszen a felvétel még tavasszal készült. Igaz, Kasza Tibor műsorvezetőnek azonnal szemet szúrt, hogy Bernadették már nem hordták a gyűrűt.

– Színészek vagyunk, a szerepek miatt rendszeresen le kell vennünk, hagytunk is már el emiatt gyűrűt – magyarázta a felvételen a színésznő, akivel azóta nagyot fordult a világ, és már csak volt férjeként tekint kollégájára, Szarvas Attilára.

Az élet furcsa fintora, hogy boldog párként látják viszont magukat a tévében

A Blikknek Gregor elárulta, a műsort amúgy is inkább szerepnek fogták fel mindketten.

– Mi dolgozni mentünk oda. Felkértek két színészt egy munkára, mi pedig éltünk a lehetőséggel. Igyekeztünk felkészülni a váratlan helyzetekre, de ilyenkor egyébként mindig kiderül rólam, hogy nem vagyok egy show-királynő – nevetett Gregor, aki azt nem árulhatta el, nyertek-e, s ha igen, mennyit, ám azt igen, hogy megegyeztek, feleznek. – Előre megbeszéltük, hogy felezünk, ha nyerünk, hiszen azt ketten hozzuk össze.

HOZZÁSZÓLÁSOK