Milyen munkát kínál Alekosz?

  1260

  Alekosz újabb nyakatekert posztjával borzolja az idegeinket. Közösségi oldalán álláshirdetést tett közzé, amiben leírja ugyan, hogy kit keres, és milyen munkára, de mi azóta is törjük a fejünket, hogy mire gondolhatott…

  Annyi világos csupán, hogy magas színvonalú munkát vár el, és nem rajongót/ se**nyalót keres. A betöltendő pozícióval kapcsolatban telefonon lehet érdeklődni nála, ám a számát nem adta meg. Ez a jelentkező első kihívása, így azt a férfit, aki üzenetben érdeklődött, azonnal el is hajtotta.

  “Történelemíráshoz teljes körű ügyintézőt, mai divatos nevén: managert keresek! A megoldandó feladatok szélsőségesek; megoldásukat művészi színvonalon várom el. Akiben van kellő erő és kitartás a Történelem írásához, távol áll tőle a fenéktisztítás, az kérem keressen meg telefonon. Legyen ez! az első próbatétel! Várom mielőbbi hívását!”

  Amennyiben Alekosz tényleg komolyan gondolja hirdetését, kíváncsiak lennénk, hogy miből finanszírozza mindezt, hiszen neki sincs állása, így fizetése sem, amit legutóbb Friderikusz Sándor tett szóvá neki.

  alekosz-1

  ▼▼ FELHÍVÁS ▼▼

  Történelemíráshoz teljes körű ügyintézőt, mai divatos nevén: managert keresek! A megoldandó feladatok szélsőségesek; megoldásukat művészi színvonalon várom el. Akiben van kellő erő és kitartás a Történelem írásához, távol áll tőle a fenéktisztítás, az kérem keressen meg telefonon.
  Legyen ez! az első próbatétel! Várom mielőbbi hívását! Köszönettel: Alekosz.

  HOZZÁSZÓLÁSOK