Mit csi­nál leg­jobb ba­rátja ex­ne­jé­vel Le­o­nardo DiCap­rio?

398

Kép­te­len a tar­tós pár­kap­cso­latra, de az Oscar-díjas szí­nész mégis min­den­nél job­ban vá­gyik arra, hogy apa le­gyen végre.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio

Szakmailag már felért a csúcsra Leonardo DiCaprio, hiszen a létező összes filmes elismerést begyűjtötte színészként, és környezetvédőként is egyre komolyabban veszik a világ vezetői. Mégis minden nap hiányérzettel kel és fekszik. Ugyanis a nagy vágya, hogy apa legyen, még nem teljesült. Sőt egyre messzebb is kerül az álma megvalósulásától, hiszen 42 évesen ismét egyedülálló.

Saját gyerek híján, a barátai csemetéin éli ki az apai ösztöneit.

Leginkább legjobb barátja, Tobey Maguire lányával szoros a kapcsolata. Leo egyre több időt tölt színészkollégája volt feleségével, Jennifer Meyerrel és a kislányával, a 10 éves Rubyval. DiCaprio legutóbb egy egész napot volt velük, és még egy másik barátjuk lányát is magukkal vitték, így egyszerre két gyereken is gyakorolhatta az apaságot. A fiatalokkal pedig láthatóan nagyon jól megtalálja a közös hangot. Vagyis jó szülő válik majd belőle, ha egyszer végre valaki megajándékozza egy saját babával.

Leonardo teljesen váratlanul szakított néhány hete Nina Agdallal, akit az ismerőseik a színész nagy szerelmeként emlegettek. A különválás ezért mindenkit meglepett. Azonban elképzelhető, hogy pont azért lett vége a románcuknak, mert a dán topmodell a karrierje csúcsán, 25 évesen még nem akart anya lenni.

HOZZÁSZÓLÁSOK