Molnár Anikó igazán boldog még ducin is

  19694

  A valóságshow sztár folyamatosan a súlyával küszködött, állandóan bántották. Folyamatosan azon görcsölt, hogy megfeleljen a mai női ideálnak. Ezek a bántások is közrejátszhattak abban, hogy egy időre Amerikába költözött, arra számított ugyanis, hogy majd onnan sokkal könnyebben tér haza.
  Ám ez nem jött össze, jelenleg szerelme is van, és elmondása szerint nagyon boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolata. Ez, elmondása szerint, annak is köszönhető, hogy mostanra sikerült elfogadnia magát olyannak, amilyen, legyen szó akár néhány pluszkilóról is.
  Az ismert hölgy büszke jelenlegi alkatára, sőt a kedvese is odavan érte, szerinte tökéletes a nő teste. A visszajelzések is mind ezt sugallják, hisz egy plus size modelleket is foglalkoztató cég készített vele próbafotókat.
  A jelenleg szőke szépség igazán kiegyensúlyozottnak tűnik, úgy látszik, hogy most már teljesen helyrekerültek benne és körülötte a dolgok. Elmondása szerint most már sokkal inkább elfogadják az emberek, sőt pont amitől félt, a rengeteg bántás és kritika is abbamaradt. Véleménye szerint azáltal, hogy nem harcol folyamatosan a kilókkal, sokkal inkább szerethetőbbé, sokkal inkább átlagos nővé vált az emberek szemében.

   

  molnar-aniko
  Molnár Anikó

  HOZZÁSZÓLÁSOK