Nem hiszik el, kivel jött össze Kulcsár Edina!

  1009
  SAMSUNG CSC

  Új év, új szerelem – a közhely Kulcsár Edinának úgy tűnik, bejött, hiszen a tavaly Európa legszebbjének választott lány alig két hónap szingliség után állítólag párra talált. Edina tavaly novemberben zárta le hatéves kapcsolatát Mátéval, akivel jegyességben járt.

  – Lelkiekben nem éreztem már azt a támogatást, ő is sokat dolgozott, valahogy elhidegültünk egymástól. Rossz időszak ez mindkettőnk számára, de utána sokkal jobb lesz – mesélte a részleteket Edina akkoriban a Borsnak.
  A szakítás után a szépségkirálynő a dédnagymamájához költözött, és az elválás okozta fájdalom enyhítéséhez még egy pszichológust is felkeresett.

  Azt nem tudni, hogy a jó szakember, Edina szépsége, vagy csak az idő múlása okozta a változást, de a Bors információi szerint újra boldog. Le sem tagadhatná, hogy rátalált a szerelem.

  Választottja pedig nem más, mint az Éjjel-Nappal Budapest műsorából ismert Gaál Kristóf, akit a valóságban Törőcsik Dánielnek hívnak. A Bors úgy tudja, Edinának már december óta udvarol Dani, ráadásul a srác szülinapját is közösen ünnepelték egy házibuliban.

  119641

  Lapunk felkereste az érintetteket, akik igencsak zavarba jöttek a románcukat firtató kérdésektől.

  – Régóta ismerjük egymást Danival. Korábban túlságosan nyíltan beszéltem a kapcsolatomról, így ebből tanulva most nem szeretnék beszélni erről. Egy baráti társaságba járunk – fogalmazott pironkodva Edina, aki nem tagadta viszonyát a valósághőssel.

  Dani még szűkszavúbb volt.

  – Erről nem nyilatkozhatok – szögezte le határozottan.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK