Nicole Kidman elmondta, őt miért nem zaklatták sosem! Részletek!

386

Egykori férjével, Tom Cruise-zal való kapcsolatáról vallott Nicole Kidman a New York magazinnak.

A most 51 éves, ám még mindig szuper formában lévő színésznő úgy gondolja, hogy a Cruise-zal kötött házassága mentette meg őt akkoriban a szexuális zaklatásoktól. Kidman házasságkötésükkor mindössze 22 éves volt, ám a fiatalon kötött frigy számos kellemetlenségtől óvta meg a gyönyörű színésznőt. A cikkben Kidman elmondja, hogy gyakran úgy érzi még most is szabadkoznia kell a korai házassága végett, ám úgy érzi, hogy a Cruise-zal való kapcsolata akkor színésznőként számára védelmet jelentett.

“Szerelemből házasodtam, ehhez kétség sem fér, ám egy ilyen rendkívül hatalmas férfia szerelme úgy gondolom, így visszatekintve, hogy megóvott a szexuális zaklatásoktól is. ” – nyilatkozta a színésznő a magazinnak.

Kidman és Cruise még 1990 karácsonyán keltek egybe, miután a Mint a villám forgatásán összejöttek. Két örökbefogadott gyermeket neveltek, majd pedig 2001-ben elváltak útjaik.

Kidman ezután 2005-ben ismerte meg jelenlegi férjét, Keith Urbant, akivel egy évvel később össze is házasodtak. A Moulin Rouge gyönyörű színésznője a cikkben kifejtette azt is, hogy bár pályafutása során őt is érték atrocitások, illetve ő is be tudna számolni több #metoo pillanatról, ám úgy gondolja, hogy ezt nem egy újságcikkben kellene megtennie.

Nem zaklatták a férfiak, pedig gyönyörű nő

HOZZÁSZÓLÁSOK