Nyomornegyedből fogadná örökbe hetedik gyerekét Angelina Jolie és Brad Pitt

  639

  Brad Pitt (52) nem egyszer mondta már, hogy ő egy egész focicsapatot szeretne – és hat gyermekükkel a Jolie-Pitt család jó úton halad Brad álmai felé.

  Az elmúlt év szeptemberében olyan pletykák keltek napvilágra, miszerint egy hetedik gyereket is szeretne a sztárházaspár adoptálni: mégpedig egy szír kisfiú személyében.

  9ed6419dad84c41450aab8bd6ef66c2c

  A párosnak három adoptált gyereke Maddox (14), Pax (12) és Zahara (11) mellett van három saját is: Shiloh (9), valamint az ikrek, Knox és Vivienne (7).

  Új információk szerint Brangelináék továbbra is szeretnének adoptálni egy gyermeket, csak egy kicsit változott a terv, mivel mégsem Szíriából fogadnának örökbe, hanem Kambodzsából, ahonnan legidősebb fiúk, Maddox származik.

  Az egész család legújabb filmjük előkészületei miatt  az elmúlt év nagyrészét az ázsiai országban töltötték. Valószínűleg ott döntötte el Angelina, hogy jöhet a hetedik gyerek is. Az azonban kicsit komikussá teszi az ügyet, hogy állítólag Brad semmit sem tudott Angelina tervéről.

  0d4747bf59bafb3a1582e84ab1d6cdcc

  A hetedik gyerek a kambodzsai Shoun családból származik, egy nyomornegyedben él, és közel áll a Jolie-Pitt családhoz.

  Angelina megígérte a családnak, hogy több mint 1 millió dollárt fizet azért, hogy támogassa őket, és hogy Allouy-t adoptálhassa – állította egy forrás. Allouy a család legfiatalabb utódja.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK