Önimádás felsőfokon: szupermodellek a modern korban

  4281

  A legváltozatosabb közösségi oldalak megjelenése és terjedése nyomán egyre nagyobb teret kaptak az önimádó, önmagukat elképesztő lelkesedéssel fényező emberek. Természetesen számos átlagember is akad közöttük, azonban a legnagyobb mesterei az online önajnározásnak mégis csak a szupermodellek. A tükröt látva azonnal elő az okostelefont, és már megy is a legújabb sztárfotó Facebookra, Instagramra, Twitterre vagy valamelyik közkedvelt közösségi oldalra.

  A Telegraph divatfelelősei összeállítottak egy listát azokról a modellekről, akik nem csak a magazinokban és a kifutón jeleskednek, de a közösségi oldalak tanúsága szerint az önimádatban is verhetetlenek.

  A Victoria’s Secret modellje, Lily Aldridge az öltözőben, a fotózáson és a sminkben egyaránt előszeretettel fotózza magát. A közösségi oldalak legaktívabb modellje, a brit Rosie Huntington-Whiteley élete minden pillanatát dokumentálja és minden képen tökéletesnek látszik.

  1w

  Izabel Goulart brazil modell gyakorlatilag az edzőteremben él és szorgalmasan edzi magát. Mi igazolná ezt jobban, mint a közösségi oldalakra feltöltött képsorozatok? A dél-afrikai Candice Swanepoel hasonló előszeretettel mutogatja magát minden lehetséges pózból, többek között legendás feneke formázása közben is.

  izamodell

  A Telegraph listáján szerepel még az elbűvölő szépségű magyar modell, Palvin Barbara, vagy az élete minden pillanatát, még a terhességét is dokumentáló brazil Alessandra Ambrosio, de felkerült a listára a szemtelenül fiatal 22 esztendős Shanina Shaik is.

  palvin barbiAlessandra AmbrosioShanina Shaik

  HOZZÁSZÓLÁSOK