Ónodi Eszter bevallotta, nem akar tökéletes anya lenni!

827

Ónodi Eszter az anyaságról mesélt a TV2 csatornán hamarosan induló Bogaras Szülők sorozat kapcsán.

A színésznő a sorozatban a szigorú és kezdetben kicsit sem szimpatikus Enikő tanárnőt alakítja. Örült a felkérésnek, elmondása szerint nagyon jól esett neki egy kicsit más karaktert hoznia, mint amiket eddig megszokott. Eszter vígjátékban még soha nem formált meg olyan karaktert, aki annyira távol állt volna tőle, így nagyon élvezte a forgatásokat.

Közel állnak hozzá az iskolához és a gyermekneveléshez kapcsolódó dolgok, hiszen ő maga is édesanya, mivel van egy 12 éves kisfia.

Mindenkit arra biztatnék, hogy ne legyen ‘bezzeg’ anya, mert sok feszültséggel és görccsel jár. Én elismerem a gyerekem előtt is, ha hibáztam. Nem szabad úgy tenni, mintha az ember tökéletes lenne. A gyerek nagyon okos, hamar észreveszi, ha valaki kamuzik. Fölösleges olyannak látszani, aki mindent tud. A mi életünk nagyon szerteágazó, sokszor kell improvizálni, ezért muszáj, hogy szabályok legyenek a kisfiunk életében, így érezheti magát biztonságban” – nyilatkozta Eszter, elárulva, hogy nem tartja magát „bezzeg” anyának, aki azt hiszi, hogy tökéletesen tud mindent a gyereknevelésről, és aki hibátlan anyuka akar lenni.

A színésznő támogatja fiát döntéseiben, emellett tudja, hogy az a szeretet, amit megad neki, erőt ad majd minden kihíváshoz az életben.

HOZZÁSZÓLÁSOK