Óriásit nőtt Salma Hayek kislánya

  992

  A gyönyörű, negyvennyolc éves színésznőről nemrég készültek csodaszép fotók, ám kislányát, a nyolcéves Valentina Palomát hosszú idő óta most először mutatta meg a közönségnek.

  A Frida című filmért Oscar-díjra jelölt mexikói színésznő 2007-ben adott életet egyetlen gyermekének, a kis Valentina Palomának. Kislányának apja, Francois-Henri Pinault milliárdos, akivel Hayek akkoriban jegyben járt. A pár 2008-ban ugyan bejelentette az eljegyzés felbontását, de hamarosan kibékültek, és 2009-ben Párizsban összeházasodtak.

  Kislánya születése után a színésznő nem vágyott vissza a filmek világába, de férje arra buzdította, hogy folytassa karrierjét és mutassa meg mire képes. Hayek azóta több filmben is feltűnt, és a napokban mutatják be Amerikában a Kahlil Gibran’s The Prophet című animációs filmet, amelyben az ő hangján szólal meg a kis főhős édesanyja. A színésznő, aki producerként is jegyzi az alkotást, a Los Angeles-i bemutatóra kislányát is magával vitte.

  salma-hayek-1
  Forrás: Kevin Winter/AFP

   

  Hayek büszke anyukaként pózolt a nyolcéves, mosolygós Valentina Paloma Pinault oldalán, akit csak ritkán visz magával nyilvános eseményekre. A színésznőt a bemutatóra nem csak kislánya, de sok színész barátja is elkísérte a premierre. A vendégek között feltűnt Dustin Hoffman, Eva Longoria, Colin Farrell és America Ferrera is.

   

  salma-hayek-2
  Forrás: Kevin Winter/AFP

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK