Örömlányokat keres Vajna Tímea!

  1012

  Vajna Tímea cége is részt vállal egy, az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalap 897 millió forintos támogatását elnyert film elkészítésében. Kondor Vilmos Budapest noir című sikerkönyvének filmes feldolgozásáról van szó, a forgatás a tervek szerint februárban kezdődik.

  Az államilag támogatott produkció Vajna Tímea cégével is szerződött, ugyanis, mint kiderült, Tímea vállalkozása, a Universe Management szereplőket biztosít a filmhez. Vajnáné vállalkozásának Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást, amely szerint 18–35 év közötti nők jelentkezését várják, egy 1930-as években játszódó magyar film bordélyjelenetéhez.

  48761

  A hozzászólásokból kiderül, kurtizánokat keresnek, ám, hogy pontosan milyen feltételeknek kell megfelelni, és, hogyan, milyen ruhában kell megjelenni a válogatáson, arra egyelőre nem derült fény, mert Tímea sajtósától azt a választ kaptuk, hogy amint sikerül egyeztetnie Vajna asszonnyal, jelentkezik.

  A Magyar Nemzeti Filmalap korábbi sajtóközleménye szerint az 1936-ban Budapesten játszódó bűnügyi történet filmes adaptációjának rendezője Gárdos Éva, vezető producere pedig Kemény Ildikó lesz.

  48760

  A szépségversenyt szervező üzletasszony két barátnőjével alapította a Universe Management Kft.-t. Tavaly nyáron a Borsnak elmondta, éjt nappallá téve dolgozik, hogy sikerre vigye ezt a vállalkozását is.

  – A cég három tulajdonosa három területet képvisel: Szabó Dóri a modellvilágot, Sárosi Mona a rendezvényeket, én pedig a filmes lehetőségeket hozom be a cégbe – árulta el akkor Tímea.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK