Összegyűjtöttük a legdurvább rajongói képeket, akik átoperáltatták magukat…

  1012

  Né­hány rossz íz­lésű fa­na­ti­kus mil­li­ó­kat köl­tött arra, hogy úgy néz­ze­nek ki, mint a ked­ven­ceik. Csak éppen egyi­kük­nek sem si­ke­rült.

  Vannak a rajongók, akik mindent szeretnek a kedvenc sztárjaikkal kapcsolatban, és sokszor próbálják őket utánozni is. Illetve vannak a már klinikai esetnek számító szuperrajongók, akiknek a fanatizmusa odáig fajult, hogy át is operáltatják magukat az imádottjaik hasonmásává. Ám nehéz lenne olyan példát találni köztük, ami jól sült el, és nem egy emberi paródia lett a végeredménye az átváltozásnak.

  620x0 (16)

  A napokban egész Angliát meghökkentette egy anya-lánya páros, Georgina Clarke és Kayla Morris, akik 24 millió forintot hagytak ott a plasztikai sebésznél, hogy Jordanre hasonlítsanak. Viszont még a szintén elég magas szilikontartalmú modellnél is rémesebb lett a külsejük.

  De a szőkeségek mégis közelebb járnak külsőre az emberiség normális tagjaihoz, mint Jordan James Parke, aki férfi létére Kim Kardashian akar lenni. De balszerencséjére nem azt a plasztikai sebészt választotta, mint Kim húga, Kylie, és egy kicsit sem hasonlít a leghíresebb Kardashianra. Vagy bármilyen élőlényre. Pedig az 50 beavatkozására eltapsolt 43 millió forint akár valami jóra is elmehetett volna.

  620x0 (12)

  A héten tisztázatlan körülmények között elhunyt Tobias Strebel volt talán a leghíresebb sztárhasonmássá operált fanatikus. Az évek során csaknem 30 millió forintot költött magára, hogy Justin Bieber nézzen vissza rá a tükörből. Viszont csak részsikereket ért el, és ebbe bele is őrült szép lassan. Rengeteg botrány övezte az elmúlt időszakát, és nem lenne meglepő, ha végül kiderülne, hogy a saját kezével vetett véget az életének.

  620x0 (13)

  Matt és Mike Schlepp gyerekkoruk óta nagy Brad Pitt rajongók voltak, és a huszas éveik elején úgy döntöttek, hogy minden spórolt pénzüket egy sebésznek adják, amiért cserébe Pitt-klónok lesznek. De valószínűleg az orvos kevesellte a fizetségét, mert az ikrek arca elég messze van Brad sármos pofijától.

  620x0 (14)

  Ha pedig már szóba került Pitték híres fia, akkor nem lehet csak úgy elmenni neje szuperrajongója mellett sem. Nadya Suleman nemcsak kés alá feküdt többször is, hogy Angelina Jolie-s legyen a fizimiskája, de jó néhány mesterséges megtermékenyítést is elvégeztetett. Így, ha Angie szült vagy adoptált egy gyereket, ő tartotta vele a lépést. Majd meg is előzte, ugyanis az utolsó beültetése túl jól sikerült, és nyolcas ikreknek adott életet, akiket már 6 másik testvér várt otthon. A 14 gyerek és a Jolie-mániája elég ismertté tették Nadyát, de inkább közellenségnek számít, mintsem népszerűnek.

  620x0 (15)

  HOZZÁSZÓLÁSOK