Oszter Sándor elmesélte hogy szakadt le az orra

  606
  Oszter Sándor és a sebes orra
  Oszter Sándor és a sebes orra

  Oszter Sándor a Borsnak adott interjút, aminek a közepén az újságíró nem bírt tovább kíváncsiságával, és megkérdezte, hogyan szerezte az orra hegyén található sérülést. A színész döbbenetes sztorival állt elő.

  “Jöttem haza egy vadászatról. A hegyekben autóztam, ahol előtte nagy vihar volt, ami a szerpentinre hordta a kavicsokat. Egy kanyarban elrepültem, lezuhantam egy szakadékba, egy fára, majd az autó újra négy keréken landolt. A szélvédő kerete kiszakadt, lerántotta az orromat. Én magam raktam vissza a tetejét a helyére, nem akartam orvoshoz menni” – mesélte Oszter, aki azt is elárulta, hogy a pletykákkal ellentétben nem veszik el tőle több százmilliót érő birtokát.

  Oszter Sándor és a sebes orra
  Oszter Sándor és a sebes orra

  Az ittas vezetést tagadó művész arról is beszélt, hogy miért nem hajlandó vegyülni a rajongóival: “Egyszer, mikor Othellót játszottam, az előadás után megvárt egy asszony meg a lánya. A színpad nagyobbnak mutatja az embert, és amikor bőrdzsekiben, lazán öltözve, civilként megláttak, az egyikük felkiáltott: „Nem is tudtuk, hogy ennyire kripli!” Na, semmi köze hozzá, hogy mekkora vagyok! Onnantól kezdve nem voltam hajlandó a közönség közé menni.”

  HOZZÁSZÓLÁSOK