Pózolni már tud Győzike, hamarosan indul a Superbody testépítő versenyén

  1507

  A hazai testépítő műfaj két nagy reménységével, Gerlai Attilával (19) és Fister Andrással (18) is pózolt, de közben vigyázott, nehogy hozzájuk érjen, mert az izmokat hangsúlyozó bronz tónust alig lehet kimosni a ruházatból.

  – A Gerlai Attila a legnagyobb barátom, az Andrást meg gyerekkora óta ismerem. Gyöngyösi srác, és büszke vagyok rá, hogy mindketten elsők lettek a kategóriájukban – tette hozzá Győzike, akit motiválnak ezek a találkozások.

  ONLINE_Gyozike2-FACEBOOK-705

  – Nagy adag akaraterőt merítettem, de a legújabb táplálékkiegészítőket, és fogyasztó szereket is beszereztem – mondta a Romantic frontembere, aki négy éve kezdte a testépítést, és azóta 65 kilót fogyott. Győzike időközben új motivációs képet tett ki a közösségi oldalára. Ezen a következő szöveg olvasható: Számomra elhagyni az edzőtermet olyan, mintha otthonról haza indulnék!

  ONLINE_Gyozike1-FACEBOOK-705

  A showman kedvét az sem vette el, hogy a lánya, Gáspár Evelin (21) összesen 13 ürülék kupacot ábrázoló jelet mellékelt ahhoz a facebook-kommentjéhez, amelyet apja pózolós fotójához írt, és csupán így szólt: Artista parádé. Ezt a megjegyzést, érdekes módon Győzike is kedvelte, sőt, külön bejegyzésben meg is köszönte.

  ONLINE_Gyozike3-FACEBOOK-705

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK