Rékasi Károly ismét motorra ül, de teljes gőzerővel csak a színpadra fog koncentrálni!

  595

  „Nem is színpadra, hanem pincébe lépek majd, hisz Arthur Miller Alku című drámája az első darab, melyet tisztességgel be tudtam vállalni, és ezt a stúdiószínházukban játsszuk. Október közepén láthatnak újra a nézők. Előtte kérni fogok egy kis segítséget a kollégáimtól, hogy újra próbálhassam a szerepet. Van bennem izgalom, hogy ne rajtam múljon a darab erőssége” – mondta a Borsnak Rékasi Károly, aki arról is beszélt, hogy ősszel ismét motorra ül, a balesete után először.

  9842371_1e40d9ef3d146e8c818e2fc69999b91e_wm

  „Nagyon odafigyelek az orvosi utasításokra és megközelítőleg addigra, amikor színpadra állok, erősödök meg annyira, hogy már meg tudom tartani a motort. Az első próbakört egyedül teszem meg, de rögtön utána Gerda ül mögém, aki imádja a motorozás nyújtotta szabadságérzést” – mondta.
  Rékasi Károly júniusban súlyosan megsérült, amikor motorjával balesetezett, fejsérülést, boka-, medence-, és combcsonttörést szenvedett. A baleset után július 18-ig kórházban volt, azóta otthonában lábadozik – többek közt tornázik, és edzi magát.

  HOZZÁSZÓLÁSOK