Retteg a családja Charlie Sheen dühkitöréseitől

  574

  Az egész akkor kezdődött, amikor Charlie a gyerekekkel együtt kidobatta anyjukat, Denise Richardsot (44) a házából, amely miatt a színésznő 1,2 millió dollárra (347 millió forint) perelte a sorozatsztárt. A New York Post a bírósági iratokból származó információ szerint ezek után Sheen üzenetben fenyegette meg a lányát és a volt feleségét.

  1a412bdb43cdd154bf2a5941023f06a3

  – Felhívta Lolát, majd az üzenetrögzítőn édesanyjával együtt azzal fenyegetett meg őket, hogy megöli az anyját, ha Richards nem v

  onja vissza a keresetet – árulta el a lapnak egy közeli ismerős. Charlie Sheenek azonban komoly anyagi problémái vannak, nem tudja kifizetni ennyi pénzt kártérítésként, az utóbbi években ugyanis szinte az egész vagyonát elköltötte arra, hogy próbálja titokbantartani HIV-fertőzését.

  Emiatt minden pénzre szüksége van, így nagy veszteség lenne számára, ha Richards megnyerné ezt a kártérítési pert. A sztár szerint persze a lányok amiatt félnek tőle, mert Denise Richards ellenük neveli, és nem engedi őket felügyelet nélkül a közelükbe, amely csak táplálja Sam és Lola ellenérzését. Egy biztos, sem ez a fenyegetés, sem a HIV-fertőzés kipattanása nem tett jót a kicsiknek, a két kiskamasz ugyanis apjuk nyilvános kiállása óta nagyon szenved ettől az egésztől.

  Ráadásul úgy tűnik, Sheen még a gyerekei kedvéért sem szeretne visszavenni egy kicsit a szereplésből, amellett, hogy nem telik el úgy hét, hogy ne mondana valami megdöbbentőt a sajtónak, még a közösségi médiában is rendre rátesz egy lapáttal. Lola és Sam most épp amiatt szégyenkezik, mert apjuk a lányok volt iskoláját kritizálta a Twitteren, amiért miatta elutasították a gyerekek jelentkezését.

  Az persze úgy tűnik, eszébe sem jutott, hogy valóban ő lehet az oka annak, hogy nincs jóban a gyerekeivel. Nem csak ezzel a kettővel, de a legidősebb lányával, Cassandra Jade Estevezzel, valamit a Brooke Muellerrel való házasságából született ikrekkel, Max-szel és Bobbal sincs igazán kapcsolata.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK