Rettegésben tartják Gáspár Evelint

  493

  Gáspár Evelint az utóbbi időben rengeteget bántották, ezért a jövőben sokkal zárkózottabb életre vágyik. Tudatosan nem tölt fel képeket a közösségi oldalakra sem, mert nem szeretne támadófelület biztosítani kritizálóinak. Evelin részletezte döntése okait, és a családját ért durva fenyegetésekről is mesélt.

  Sajnos rájöttem, hogy az internet teljesen megfertőzte a mindennapjaimat, ezért a telefonom nyomkodása helyett inkább a családommal foglalkozom.

  “Azt is szánalmasnak tartom, hogy sokan eladják magukat, és állandóan az ingyen cuccaikkal pózolnak a közösségi oldalakon. Én nem akarok ilyen lenni, teljesen besokalltam ettől az élettől. Persze tapasztalom, hogy emiatt emberek elpártolnak tőlem. Például az edzőm is csak addig edzett velem, míg kiposztoltam őt az Instagram oldalamra. Sokan az én hátamon próbáltak felkapaszkodni, és ebből nagyon elegem lett” – panaszkodott Győzike nagyobbik lánya, aki a negatív kommenteket sem bírta már tovább olvasgatni.

  Nem akarom az irigységet kivívni, inkább csöndben maradok. Azt is elég viccesnek tartom, hogy az én nevem ekkora hírértéknek számít a mai világban. Szerintem ez a többi nagy “celebnek” elég megalázó. Én nem tartom magam hírességnek, csupán egy diáklány vagyok. Ennek ellenére bármit csinálok, mindenki azonnal rám támad.

  “Az még a leggyengébb beszólás, hogy rohadjál meg – mesélte Evelin, aki sokáig nem foglalkozott ezekkel az üzenetekkel. De miután édesapját életveszélyesen megfenyegették, ő is nagyon megijedt a kemény szavaktól.

  A saját fülemmel hallottam, hogy apukámat neves edzők halálosan megfenyegették. Nem akarták ugyanis, hogy ő is elinduljon egy bizonyos fitnesz versenyen.

  “Sőt, engem is kidobtak egy edzőteremből édesapám miatt, nagyon durva kifejezések kíséretében. Az eset óta eléggé félek, hiszen ezek elmebeteg emberek. Bármi történhet velem is, szóval inkább próbálok visszahúzódó életet élni.”

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK