Rúzsa Magdi kiválasztotta esküvői ruhájának tervezőjét

  2121

  Rúzsa Magdi a kifinomult, letisztult ruhadarabok szerelmese, így egy közelgő divatshow ruhapróbán meghozta a nagy döntést.

  Az énekesnő már pontosan tudja, kivel tervezteti meg az esküvői ruháját, igaz, egyelőre nem készül férjhez menni. Véletlen találkozás volt az övék.

  Oláh Zsigmonddal, a Zigi Brand megalkotójával
  Oláh Zsigmonddal, a Zigi Brand megalkotójával

   

  Szerelem volt első látásra. Egy fotózáson találkoztam először a márka egyik ruhájával. Amikor belebújtam a ruhába, éreztem, hogy ez igazán én vagyok. Azóta igazi barátok vagyunk, mindig találok nála olyan ruhákat, melyeket nem csak a színpadon viselhetek, hanem a hétköznapi életben is. Nagyon sokszor azt érzem akár egy egyszínű, akár egy mintás ruháját felvéve, hogy ez most pont engem tükröz. A tavaly nyári kollekcióban találtam egy zöld ruhát, amit, amikor fölvettem, valahányszor végigmentem az utcán, megfordultak utánam. Már biztos vagyok benne, hogy vele fogom megterveztetni az esküvői ruhámat” – tervezget az énekesnő, aki fellpp az Elle Fashion Show-n.

  Magdira igazából nehéz olyan darabot adni, ami ne állna jól neki. Általában egyszerű dolgunk van, hisz ő tudatos, tudja mit akar, kitűnő az ízlése és tökéletesen tudja, mi áll jól neki. Épp most készül a legújabb fellépő ruhája, egy ezüst kreáció, amely mind vonalvezetésében, mind pedig anyaghasználatában tükrözi Magdi dívaságát” – mezítláb is lehengerlő nőiességét, tehetségét és intellektusát”- mondja Oláh Zsigmond, a Zigi Brand megalkotója.

  eredeti cikk: life

  HOZZÁSZÓLÁSOK