Saját kollekciót kapott Metzker Viki

  961

  Kifejezetten Metzker Vikinek tervezett ruhakollekciót Marianna Herrhofer divattervező, aki már másfél éve dolgozik együtt a lemezlovassal. Vikinek tetszik az eredmény, állítja, mindegyik ruha hordható, akár egy fellépésre öltözne fel, akár az utcára. A kollekcióban ennek ellenére akadnak igen kihívó darabok is.

  piros ruha

  Metzker Viki elmondta, már korábban is hordta a divattervező ruháit, ugyanis nagyon kedveli a munkáit, azonban ez az első alkalom, hogy Marianna Herrhofer kifejezetten neki készített ruhákat, aminek természetesen a lemezlovas hölgy nagyon örül. A kollekció a Marianna Herrhoffer for Viktoria Metzker nevet kapta.

  fekete ruha

  Viki nagyon örül annak, hogy a kifejezetten szexi, kihívó darabok mellett lazább viselet is található a kollekcióban. Hozzátette, a tervező már jól ismeri az ízlését, pontosan tudja, hogy Viki milyen színeket szeret, így nem volt nehéz olyan ruhákat alkotnia, melyek elnyerték a szőkeség tetszését. A kollekció nagyon színes lett, hiszen Viki szereti a feketét, a pirosat, a lilát, kedveli továbbá a bőrhatású anyagokat.

  HOZZÁSZÓLÁSOK