Sarka Kata csak kibökte miért nem megy vissza Hajdúhoz

  2218

  Sarka Kata Joshi Bharat műsorában mesélt az új életéről és az azzal járó kihívásokról.

  Bár a tegnapra kitűzött válóperes tárgyaláson sem Sarka Kata, sem Hajdú Péter nem jelent meg, ez nem azt jelenti, hogy a kapcsolatukban bármi is változott volna: nem békültek ki, továbbra is külön élnek. A Joshi, a legjobb barát című műsorban azt is megosztotta a nézőkkel, miért nem megy vissza a férjéhez.

   

  sarka-kata

   

  – Addig, amíg száz százalékig nem vagyok biztos benne, hogy működni fog a mi kapcsolatunk, addig nem megyek vissza. Azt semmiképp nem akarom, hogy visszamegyek, aztán megint el. Ezt a gyerekekkel nem lehet megcsinálni! Egy döntés van. Az, hogy vissza Petihez, vagy egy új élet, ebből a szempontból mindegy, de biztosnak kell lennem a döntésemben – mondta.

  A Borsnak azt mondta, édesanyaként elsősorban a gyerekei érdekeit tartja szem előtt, már csak miattuk sem lehet próbálgatni, vajon működik-e még a közös élet.

  Sarka Kata Joshi Bharat FEM3-on futó műsorában arról is beszélt, a férjétől való elköltözéssel nőtt fel igazán, hiszen nagyon fiatalon, a szülői házat elhagyva rögtön összebútorozott Hajdú Péterrel. Amíg önálló nem lett, azt sem tudta igazán, miből áll össze a rezsi.

  – Egyedül kell megküzdenem a hétköznapokkal. Tényleg ez az igazi felnőtté válás. Néha feleszmélek, hogy ennyibe kerül a víz, a villany? – árulta el.

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK