Sarka Kata életében máris felbukkant egy következő férfi

    1177

    Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának sorsa továbbra sem dőlt el. Külön élnek, de a békéltető tárgyalásukon nem jelentek meg. Válságuk okai között szerepelt féltékenység és eltávolodás is. Bár Hajdú várja vissza Katát, úgy tűnik a sztármami életében már egy új férfi tölt be fontos szerepet…

    Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válsága nyáron kezdődött, legalábbis ekkor derült fény arra, hogy a pár kapcsolata nem felhőtlen. Nem sokkal az első hírek kikerülése után kiderült, hogy Kata el is költözött a családi házból. Sok hír felröppent arról, hogy mi okozhatta a törést, esett szó eltávolodásról, féltékenységről és harmadik félről is. A legújabb hírek szerint éppen Sarka Kata életében jelent meg egy férfi.

     

    sarka-kata

     

    A Story állítása szerint a titokzatos, tetemes vagyonnal rendelkező üzletember nem közszereplő, de sok újságcikkben szerepelt már.

    Hosszú évekig a család barátjaként tartották számon, ám mostanában inkább már csak Kata körül szokott feltűnni. 

    A lap szerint rendezvényeken is láthatók együtt, valamint éttermekben is, sőt egy bútorboltban szintén egymás társaságában jelentek meg, hogy megvásárolják Kata lakásának berendezési tárgyait. A lap informátora állítja, ez a titokzatos vállalkozó zavar be a képbe, akinek korábban közös üzleti ügyei voltak Katával, de ezeknek már vége, így a találkozásaiknak nincs hivatalosan oka.

     

    sarka-kata

     

    Nem először merül fel az, hogy Kata titokzatos férfival találkozgat. Legutóbb augusztusban állították, hogy Kata egy ismeretlen illetővel találkozgat, aki a reptéren is várta a műsorvezetőt, amikor hazatért gyermekeivel és édesanyjával a közös nyaralásból. Állítólag minden alkalommal ugyanaz a férfi volt a titokzatos idegen…

     

     

    HOZZÁSZÓLÁSOK