Sarka Kata is Rubint Réka miatt fogyott le

  1054

  Hajdú Péter fe­le­sége nem min­dig volt ilyen nád­szál­kar­csú, de Ru­bint Réka a se­gít­sé­gére si­e­tett, hogy el­érje a kí­vánt ala­kot.

  Hajdú Péter felesége mindkét terhessége alatt durván meghízott, sőt a második babavárás során majdnem 30 kilóval gyarapodott a súlya. Szörnyen érezte magát, de a szoptatás miatt jó ideig nem vághatott bele a diétázásba. Ám miután nagyobb lett Dávidka, a szülés utáni hatodik héten már elkezdte a tornát és a fogyókúrát. Katának komoly segítsége volt ebben az időszakban Réka, és tulajdonképpen neki köszönheti, hogy ma bombaformában van.

   

  620x0 (1)

   

  Hajdúné már régebben bevallotta, hogy Rubint Réka változtatta meg, ám arról, hogy több mint fél mázsát faragott le róla, mindeddig nem esett szó! A megdöbbentő részletekre akkor derült fény, amikor Katára rátámadt egy rosszindulatú kommentelő a Facebookon. A kétgyermekes édesanyát baleset érte a hétvégén, melynek következtében bokától térdig be kellett fáslizni a jobb lábát. A fájdalmas eset kapcsán kemény kritikát kapott. A pikírt megjegyzésre érdekes válasz érkezett…

  HOZZÁSZÓLÁSOK