Sarka Kata pénzért árulta a testét? A családanya kiakadt!

  1004

  “Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi ilyen van, hogy nem láttam értelmét annak, hogy felvegyem ezekkel a harcot! Egy volt pornós gazember, létrehozott több portált is, melyekben valódi portálok nevei szerepelnek, egyéb kiegészítéssel. Persze az összes kamuoldal! Viszont az elmúlt napokban többen is megosztottak a Facebookon egy bizonyos titkos listát amin én és a férjem is rajta vagyunk. Természetesen semmi alapja nincs a listának! Velem összefüggésbe sosem lehetett hozni semmi hasonlót. 19 éves korom óta vagyok a férjemmel, van 2 csodaszép gyerekünk, és boldog házasságban élünk. Az pedig, hogy egy mindenki által gyűlölt volt férfipornós mit ír egy ismert újságíró nevét, és az egyik legismertebb bulvárlap nevét ellopva nemcsak arcpirító gyalázat, hanem bűncselekmény is! Meddig lehet ezt büntetlenül elkövetni??! Meddig tűri a jog, hogy külföldi szerverek mögé bújva, mocskos gazemberek sorozatos bűncselekményeket kövessenek el?? Bízom benne, hogy hamarosan rács mögé kerül!” – poszolta az esetet követően Kata Facebook-oldalán, akit megkerestünk a rágalmazással kapcsolatban.

  sarka_face

  – Nekem iskolás gyerekem van, lassacskán megtanulnak majd olvasni, és felháborító, hogy ilyen mocskos dolgokat kell majd olvasniuk az anyukájukról, aki 19 éves kora óta egy ember mellett él, aki történetesen a férje. Nevetséges, hogy a magyar jog nem képes kezelni a külföldi bejegyzésű oldalakat, ahova minden hazugság kontroll nélkül felkerülhet. Egyébként nem szeretnék nevet mondani, de annyit elárulhatok, hogy tudom ki írta ezeket rólunk, és a szépségkirálynőimet sem kíméli. A dolog végére szerettem volna járni, így felhívtam az illetőt telefonon, aki elismerte a rágalmait majd rám tette a telefont – mesélt a kínos ügyről Kata, aki azt is elmondta, hogy még a baráti társaságában sincsenek olyanok, akik pénzért szexeltek, vagy pornózásból éltek volna.

  sarka-RAS_ARCHIV

  A rágalmazás sorozatból persze Hajdú sem maradt ki, hiszen a szolgáltatást igénybe vevő férfiak között szerepel a műsorvezető neve is.

  ONLINE_SARKA1-FUSZ

  Mindeközben a Sarka Kata – Bálint Antónia csata folytatódik, hisz Antónia nem ügyködött különösebben a pletyka megfékezésén, sőt nyilvános oldalán egy kép alatti kommentben meg is osztotta azt.

  face

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK