Sarka Katát rajtakapták egy pocakos milliomossal Bécsben

  2290

  Bécs — Újabb fordulat Hajdú Péter (40) és Sarka Kata (29) kapcsolatában! A fiatal üzletasszonyt egy titokzatos férfival kapta lencsevégre olvasó-riporterünk az osztrák fővárosban.

  Kata természetesen nem egyedül ment, gyermekei is vele voltak, valamint egy nagyobb baráti társasággal pihentek külföldön a múlt hét végén. A Blikk olvasó-riportere szúrta ki őket a bécsi vidámparkban, a Praterban.

  – Azonnal felismertem Katát. Feltűnően jó volt a kedve, kiegyensúlyozottnak, boldognak tűnt, jókedvűen beszélt a gyerekeivel és egy ötven körüli férfival. Végig egymás közelében voltak, valamint a férfi fogta Kata kisfiának a kezét. Egyértelműen bizalmi viszony volt köztük. Olyat azonban nem láttam, ami arra engedne következtetni, hogy több is lenne köztük – magyarázta a neve elhallgatását kérő olvasó-riporter.

  Kata a gyerekeivel és egy ismeretlen férfival sétálgatott a bécsi Praterban / Fotó: Olvrip
  Lapunk természetesen megkereste Sarka Katát is, aki annyit mondott, hogy a képen látható férfi a baráti társaságuk egyik tagja. Hajdú Péter pedig egyáltalán nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

  Korábban mind Kata, mind pedig Péter többször cáfolta, hogy bármelyikük életé­ben is lenne egy új szerelem vagy kapcsolat. Kata a hét elején még azt nyilatkozta Havas Henriknek a Henrik angyalai című ATV-s műsorban, hogy bár felkészült arra, hogy egyedülálló anyaként nevelje gyermekeit, nem tartja időszerűnek, hogy hivatalosan is megszakítson minden kapcsolatot a férjével. Így amíg valamelyiküknek nem lesz új párja, akit vállalni kell a nyilvánosság előtt, addig nem adják be a válási procedúrához szükséges papírokat. A Story magazin értesülése szerint viszont ez megtörtént, és már az első békéltető tárgyalás időpontja is megvan. Decemberben ülnek majd le a felek az asztal két oldalára, s ha minden jól megy, pontot tehetnek egy lelkileg igen nehéz és zaklatott időszak végére.

  A  kicsik miatt nem vitáznak

  Hónapok óta szinte lehetetlen eldönteni, hányadán is áll a sztárpár. Hol arról beszélnek, hogy szeretnék megmenteni a kapcsolatukat, hol pedig már azt nyilatkozzák, hogy nem látnak esélyt arra, hogy megoldják a problémáikat. Annyi bizonyos, hogy mind a két fél a saját igazát fújja, mégsem mérgesedett el a viszonyuk. Köszönhető ez annak is, hogy a legfontosabbnak a gyermekeik, Noncsi és Dávidka nyugalmát tartják, ezért is lehet, hogy egyetlen hangos szóváltás nélkül sikerült – ha csak időlegesen is – különválniuk.

  sarka-kata-megcsalas

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK