Schobert Norbi a karrierje állomásairól, első szerelméről és Rubint Rékától mesélt

81

 

Ezúttal Schobert Norbi mesélt első szerelméről és Rubint Rékától mesélt . Karrierje állomásain túl az első szerelméről is beszélt, majd Rubint Rékával való kapcsolatáról vallott.

 

Megismerkedésük óta töretlen Schobert Norbi és Rubint Réka szerelme. A fitneszguru  többek között arról is beszélt, hogy bármit megtennének egymással Rékával, ha egy napig nem találkoznak, boldogtalanok, és arra is kitért, hogy felesége egyáltalán nem függ tőle:

“Rékának nincs szüksége Schobert Norbira, és mégis szüksége van Schobert Norbira”

 

 

Rubint Réka terhes?

A kétértelmű bejegyzés már most nagy port kavart a rajongók körében. Sokan már gratulálnak az új jövevényhez, míg mások csak egy újabb reklámfogásnak tartják a hírverést.

Természetesen a hozzászólások között akad rosszindulatú poszt is. Vannak, akik azt kifogásolják, hogy a gyönyörű fitneszedző ennyi munka mellett nem tud elég figyelmet fordítani három csemetére sem, nemhogy négyre. A negatív hangvételű üzenetek mellett rengetegen örülnek a család boldogságának. A pár pozitivitása és lelkiereje sokak számára példaértékű.

Rubint Réka egyébként két héttel ezelőtt a Fitbalance Aréna egyik fellépőjeként éppen azt ecsetelgette a, hogy már nem vesz fel tűsarkú cipellőket, miniszoknyákat és merész dekoltázsú ruhákat, inkább a lapos talpú cipőket és a térdig érő vagy maxi szoknyákat részesíti előnyben. Szerinte ez a korral jár, de talán más is közrejátszott a stílusváltásban.

Schobert Norbi nehéz időszakon van túl, betegsége következtében átértékelte az életet, rájött, hogy pénzzel nem lehet mindent megoldani. A fitneszguru és felesége Rubint Réka összecsiszolódott a bajban, a közöttük lévő kötelék erősebb lett, mint valaha, aminek a jelek szerint gyümölcse is lesz.

HOZZÁSZÓLÁSOK