Schumacher gyógyul, de a pénz nagyon fogy…

  1085

  Óriási riadalom és felháborodás söpört végig a világhálón Michael Schumacher (46) rajongóinak körében. Ugyanis az australiannetworknews.com a következő címmel jelentetett meg egy cikket róla: Schumacher hírek: A vagyona majdnem nulla, de az állapota egyre jobb?

  A portál a Cristian Today információira hivatkozva a cikkben azt írja, hogy hetente 154 ezer dollárba (42 millió Ft-ba) kerül a kezelése, hogy otthonában 15 fős személyzet – közte orvosok nővérek és terapeuták ápolják – s ez eddig ez 15 millió dollárt emésztett fel.

  schumacherportre

  Mint ismeretes még 2013 december 29-én a franciaországi Méribelben szenvedett síbalesetet, amelynek következében súlyos koponya- és agyi sérülései vannak. Több műtét és több hónapnyi mesterséges kóma után tavaly szeptemberben hazatért, azóta ott folytatják a gyógykezelését.

  Schumi_si-MTI

  Az ausztrál portál azt is megemlíti, hogy a család már eladta a magánrepülőjét, valamint egy norvégiai nyaralót is, ezzel 25 millió dollárt (6,8 milliárd forintot) keresve. Azonban le is leplezi a rémhírt, ugyanis figyelembe véve, az említett kezelési díjat, s hogy a korábbi sportklasszis összvagyonát 800 millió dollárra (217 milliárd Ft-ra) becsülik, nem fenyegeti az elszegényedés veszélye Schumachert és családját.

  michael_schumacher

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK