Singh Viki vallomása! Meghökkentő családi dráma!

438

Singh Viki súlyos veszteségként élte meg, hogy Keleti Andreáék kiestek A legbátrabb páros műsorból.

Viki csodálva nézte Keleti Andrea és párja, Zoltán kapcsolatát, szerinte a házasságuk igazi csoda, példaértékű mindenki számára. Az énekesnő szeretné, ha kedvesével, Tomival ők is ilyen klassz páros lennének 15 év múlva.

„Ha nekem olyan családom és szüleim lettek volna, mint ők, azt hiszem, sokkal könnyebb dolgom lett volna az életben… Andi az a nő, aki egész életemben a mentorom, a példaképem lesz. Azóta naponta beszélünk, rendszeresen találkozunk” – nyilatkozta Viki a Borsnak.

Érthető, hogy Vikinek szüksége van egy női példaképre a közelében, hiszen három éve nem találkozott az édesanyjával, aki külföldön tartózkodik. Az énekesnő tehát ritkán tud beszélgetni vele, édesapja pedig egyáltalán nem játszik szerepet az életében. „Apa nélkül nőttem fel, egyik albérletből a másikba költöztünk, gyakorlatilag kéthavonta rúgtak ki minket egyik és másik lakásból.” Vikinek tehát nem volt könnyű gyermekkora, nehéz anyagi helyzetben voltak, édesanyja egymaga nem tudott stabil hátteret biztosítani számukra.

Az énekesnő reméli, az ő élete másképp alakul majd, hasonlóan, mint Andinak, aki kiegyensúlyozott kapcsolatban él, sikeres a munkájában és rendezett az élete.

HOZZÁSZÓLÁSOK