Sorra derülnek ki a titkok Michael Jacksonról

  908
  Michael Jackson waves to the crowd, numbering a few thousand, gathered in front of the Sydney Opera House in this November 17, 1996 file photo. Opening statements in civil trial over the death of Jackson begin April 29, 2013, with Katherine Jackson accusing concert promoters AEG Live of negligence in the hiring of convicted physician Dr. Conrad Murray. REUTERS/Megan Lewis/Files (AUSTRALIA - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE OBITUARY)

  A 18 éves Prince Jacksonról azt beszélik, nem is vér szerinti gyereke az énekesnek. Twitteren sokan sértegették a fiút, valaki azt írta neki, mindenki tudja, hogy Prince nem Jackson, hanem Rowe-Klein. Vagyis az internetes troll szerint a fiú apja Dr. Arnie Klein, Jacko egykori orvosa.

  HOLLYWOOD, CA - JUNE 17: Prince Jackson attends Premiere Of HBO's "True Blood" Season 7 And Final Season After Party on June 17, 2014 in Hollywood, California.  Michael Buckner/Getty Images/AFP

  Prince válaszolt a tweetre, és azt írta, neki csak az a fontos, hogy Jackson nevelte fel őt, és a testvéreit. Ezzel pedig gyakorlatilag beismerte, hogy Jackson nem az igazi apja. Dr. Klein korábban fényképeket osztott meg magáról, amelyen azt bizonygatta, mennyire hasonlít Michael Jackson fiára, Prince-re. Azért ez így gyanús, nem?

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK