Spielberg lánya egy végtelenül buja teremtés

  1309

  Híres ember gyerekének lenni sosem könnyű. A sztárcsemeték alaposan megküzdenek azzal, hogy kilépjenek neves szülőjük árnyékából, és saját jogon is előálljanak valami figyelemreméltóval. Itt van például az Oscar-díjas rendezőlegenda, Steven Spielberg 25 éves lánya, Sasha Spielberg, aki édesapja három filmjében (Terminál, München, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága) is feltűnt kis szerepben, illetve örökbe fogadott testvérével, Theo Spielberggel közösen alakított Wardell nevű zenei formációval kiadott egy lemezt négy évvel ezelőtt.


   

  Sashának azonban a legnagyobb tehetsége ahhoz van, hogy rendre olyan fotókat és videókat posztoljon magáról az Instagramra, amik nagyszerűen kihangsúlyozzák csábos alakját és anyányi melleit (az édesanyja különben a Fekete eső-ből és az Indiana Jones és a végzet templomá-ból ismert Kate Capshaw, és Sasha egyenlő mértékben örökölte szülei arcvonásait, tehát sok szerencsét kívánunk a pasijának, hogy szex közben ki tudja kapcsolni az agyában a “Spielberg női verzióját dugom”-mantrát).

  Sasha Spielberg Steven Spielberg Kate Capshaw
  Kate Capshaw, Steven Spielberg és Sasha Spielberg

  A 25 éves lány legutóbb egy olyan fotót rakott ki, amin a konyhaszekrényen üldögél egy átlátszó anyagú fehér trikóban, amit az ellenfény csak még átlátszóbbá tesz, és a képaláírásból egyértelmű, hogy ő is érzi, hogy most csúcsra tört a magamutogatásban.

  Az Instagramján barangolva hamar kiderül, hogy Sasha erősen vonzódik az átlátszó anyagokhoz…

  sasha-spielberg-1

  …a merészen dekoltált retro szerkókhoz…

  sasha-spielberg-3

  …illetve, hogy olyan emberekkel barátkozik, akik maguk is szívesen közszemlére teszik azt, amivel megajándékozta őket a Jóisten.

  sasha-spielberg-2

  sasha-spielberg-9

   

  sasha-spielberg-8

   

  sasha-spielberg-7

   

  sasha-spielberg-6

   

  sasha-spielberg-5

  sasha-spielberg-4

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK