Stílusmustra a kifutóról

  905
  Kate Hudson attends the La Mer "Celebration of an Icon" Global Event held at the Siren Studios. October 13, 2015

  Akik csavartak egyet a kis feketén

  A klasszikus feketét ezen a héten hanyagolták kedvenceink, viszont egy-két újraértelmezett változattal megpróbálkoztak néhányan. A görög származású, feltörekvő színésznő, Ariane Labed például egy oversize ruhával kísérletezett több-kevesebb sikerrel. A ruha anyaga ugyanis túl merev volt, így nem állt igazán jól a színésznőn. Az énekesnő, Ciara, aki nemrég 27 kilótól szabadult meg, hosszú fazonú, elől felsliccelt ruhában jelent meg egy filmpremieren. Az egyszerű pántos cipőhöz szuperjól passzolt a szoknyarész, felül viszont egy kicsit többet mutat a ruha a kelleténél.

  NEW YORK, NY - OCTOBER 13: Singer Ciara attends the New York premiere of "The Last Witch Hunter" at AMC Loews Lincoln Square on October 13, 2015 in New York City.  Jamie McCarthy/Getty Images/AFP

  French actress Ariane Labed arrives to attend the premiere of the film "The Lobster", during the BFI London Film Festival in London on October 13, 2015. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS

  A virágok mindent vittek

  A héten az abszolút kedvenceink Rachel Weisz és Kate Hudson ruhái voltak. A két kreáció egészen eltérő, tényleg csak a virágminta köti őket össze, de mindkettő telitalálat. Daniel Craig feleségének Alexander McQueen ruhája rendkívül elegáns, ráadásul mintha ráöntötték volna Rachelre. Kate Hudson a kicsit bohókásabb, lazább stílust hozta, amit még egy tengerparti sétán is el tudnánk képzelni.

  La Mer "Celebration of an Icon" Event

  BRITAIN-ENTERTAINMENT-CINEMA-THE LOBSTER

  Akik a bő szabással próbálkoztak

  A hét legnagyobb meglepetése a mikulásstílus, amit négy híresség is kiválóan képviselt. Igaz, hogy nyáron újra divatba jött a nadrágszoknya, ami ellen alapvetően nincs kifogásunk, de ezúttal senkinek nem sikerült megmutatni annak előnyös oldalát.

  Nicole Richie ruhájának absztrakt mintázatába hamar beleszerettünk, de amikor feltűnt, hogy ez valójában egy durván túlméretezett overál, kicsit elvette a kedvünket. Leona Lewis szettjével nemcsak a nadrág a probléma; ez a 90-es éveket megelevenítő, vállvillantós crop top sem volt éppen jó választás. Cate Blanchett pizsamastílusban erősítette a héten komolyat bakizók listáját,Kourtney Kardashian pedig a lehető legbővebb szabást mutatta meg. Talán három overál is kijött volna ennyi anyagból, ráadásul az amúgy sem túl magas reality-sztárt teljesen összenyomja ez a ruha.

  La Mer "Celebration of an Icon" Global Event

  Cosmopolitan Magazine's 50th Birthday Celebration - Arrivals

  Cosmopolitan's 50th Birthday Celebration - Red Carpet

  LFF: Carol - Press Conference & Photocall

  A szerelmesek összeöltöznek

  Johnny Depp felesége, Amber Heard fekete, gótikus beütésű csipkével díszített összeállításban jelent meg a Londoni Filmfesztiválon. A Karib tenger kalózai című film hőse is tiszta feketébe öltözött, és szokása szerint több ékszert is magára vett, köztük egy fekete gyöngyös nyakláncot. Benedict Cumberbatch felesége, Sophie Hunter a fehérre szavazott, ruhájának felső része pedig különleges díszítést kapott. A kék kövekkel kirakott kiegészítő tette igazán egyedivé a ruhát. Egy kis világoskéket Benedict Cumberbatch is becsempészett az öltözékébe: nézd csak meg közelebbről a zsebkendőjét!

  BRITAIN-ENTERTAINMENT-CINEMA-BLACK MASS

  BRITAIN-ENTERTAINMENT-CINEMA-BLACK MASS

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK