Sylvester Stallonét látomások gyötrik fia halála miatt

  730

  Sage Stallone 2013-ban tragikus hirtelenséggel hunyt el. A Rocky sztárjának elsőszülött fiáról először elterjedt, hogy drogtúladagolás végzett vele, de a boncolás kiderítette: elzáródott koszorúerei miatt halt meg. Stallonét nagyon megviselte legidősebb gyermeke elvesztése, de még nagyobb szenvedés neki, hogy még ma is gyakran látja Sage-t, mint egy látomásban, élő alakként jelenik meg előtte a fia.

  stallone_sage-PROFIMEDIA_REDDOT_705

  Ezért fordult segítségért Prateek Mishrapuri indiai asztrológushoz, aki egy szertartás keretében igyekezett megnyugtatni Sage visszajáró lelkét.

  A guru maga mesélte el a The Times of India című lapnak, hogy Stallone nagyon izgatott és zavarodott volt, amikor fia visszajáró lelke miatt felkereste őt, amikor pár hónapja Los Angelesben járt. Az asztrológus felajánlotta a segítségét, és ki is tűzte az engesztelő szertartás idejét, amire Stallone végül nem tudott elmenni, ezért féltestvére, Michael utazott Indiába, ahol meg is tartották a ceremóniát. Hogy azóta kísérti-e még Sage szelleme az édesapját, arról a guru sem tud biztosat.

  stallone_sage_RockyV-NORTHFOTO_705

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK