Szabó Zsófi élete 180 fokos fordulatot vett

  697

  Minden pillanatát együtt tölti Szabó Zsófi és vőlegénye Zsolti, mégsem volt könnyű megszervezniük az egy éves évfordulós ünneplésüket. Állandóan ingáznak ugyanis Budapest és Nyíregyháza között, és a lovaikat viszik külföldi versenyekre. Viszont mivel nagyon szerelmesek, megoldották, hogy legyen egy-két lopott óra a sűrű napirendben, ami csak az övék.

  A hot! Magazin szerint egyébként Zsófi maga sem gondolta, hogy ilyen harmóniában élnek majd együtt, a műsorvezető szerint ez azért lehetséges, mert már egyáltalán nem érdeklik a külsőségek, sem választottja pénze, pozíciója, magassága, életkora.

  123270

  – Most érzem azt, hogy megértem arra, hogy itt van ez a férfi, akivel ha egy szigetre ledobnának minket, és nem lenne sem karrier, sem ruhák, semmi, ami jobb színben tüntet fel egy nőt vagy férfit, akkor is vele lennék a legboldogabb. Még egy évvel ezelőtt nem tudtam volna megmondani, hogy erről beszélgetek majd, de most szeretném, hogy ez két-három év múlva is így legyen. Legyünk addigra férj és feleség, legyen családunk. Vele tervezem az egész életem – mondta Zsófi a magazinnak, és azt is elárulta, bár bármelyik pillanatban hozzámenne Zsoltihoz, az esküvőszervezés azonban pont az ingázás miatt még várat magára.

  De az biztos, Zsófi ezen a nyáron férjhez szeretne menni, a Szent István-bazilika például szerinte ideális helyszín lenne. Az együttélésre pedig egy csömöri vagy százhalombattai kis családi házat tudnának elképzelni.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK