Szabó Zsófi leműttette a melleit!? – videóval!

  1010

  A gyö­nyörű szí­nésznő újra sze­rel­mes, ennek pedig lát­ható jelei is van­nak! Ki­vi­rult, sokat mo­so­lyog és gyor­san le­fo­gyott, még­hozzá lát­vá­nyo­san. De úgy tűnik, a hir­te­len súly­csök­ke­nés­nek hát­rá­nya is van.

  Júliusban derült ki, hogy a szexi színésznő megtalálta a párját. Szabó Zsófi a mai napig nem volt hajlandó nyilatkozni új kapcsolatáról, de annyit azért lehet tudni, hogy közös hobbijuk, a lovaglás kapcsán ismerkedtek meg egymással. A jómódú férfi, aki a politikai pályával is próbálkozott,annyira elbűvölte a szőke szépséget, hogy Zsófi néhány hét leforgása alatt belefogyott a szerelembe. A változás drasztikus, de az RTL műsorvezetőjének még ez is jól áll!

  11934782_528291123989229_1933250458_n

  Rajongói aggódnak az egészségéért, hiszen sokak szerint Szabó Gyula lánya már kórosan vékony, de az tagadhatatlan, hogy az arcára van írva a boldogság. Zsófi természetesen mindenkit szeretne megnyugtatni: nem beteg, a változás pusztán lelki eredetű. Csak azt sajnáljuk egy picit, hogy a fotók alapján, mintha Zsófi mellmérete is csökkent volna. De a fogyás sajnos ezzel jár… Ennek ellenére bombaformában van. Nézzétek csak! Ezt a képet osztotta meg legutóbb Instagramon Zsófi!

  HOZZÁSZÓLÁSOK