Szexmunkásként hirdetik a neten VV Seherezádét!

  2587

  VV Sehi már meg is osztotta azt az angol escort oldalt a saját Facebook oldalán, amelyen a nevében és az ő arcképével egy Blonde Kendra nevű örömlány szolgáltatásait hirdetik. A szöveg szerint a szexre vállalkozó hölgy 22 éves, jól beszél németül és Manchesterben fogadja a kuncsaftokat.

  A valóságban Sehire gyakorlatilag egyik leírás sem igaz, hiszen soha életében nem járt még a legendás futballklubjáról is híres brit metropoliszban, ráadásul németül sem tud.

  vv-seherezade-1

  Arról nem beszélve, hogy a VV után Dj-ként komoly karriert befutott Sehi természetesen nem árulja a testét.

  – Bosszantó, hogy valaki lelopdossa a képeimet és megpróbál útszéli k…rvának beállítani. Amennyiben megszorulnék anyagilag és gyorsan pénzre lenne szükségem, akkor előbb mennék el vécét pucolni, mint hogy a bájaimat áruba bocsátanám. Azt hiszem, az elmúlt négy évben, amióta kijöttem a VV-villából nyomon követhető a sorsom a médiában. Sokat dolgozom és nagyon sokat küzdöttem azért, hogy ott tartsak, ahol most. Ha nem a zenéléssel foglalkozom, akkor a ruhakollekcióm készítésére helyezem a hangsúlyt – jelentette ki a Blikknek Seherezádé, aki a felháborító ügyben jogi lépéseket fontolgat.

  HOZZÁSZÓLÁSOK